تشکیل ۴ کارگروه تخصصی جهت کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۹۱۰۷

تشکیل ۴ کارگروه تخصصی جهت کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از تشکیل چهار کارگروه حقوقی، آموزشی و فرهنگی، نظارتی و فنی به منظور کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب خبر داد.
تشکیل ۴ کارگروه تخصصی جهت کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست وتوسعه پایدار شهرداری تهران اولین جلسه بررسی نظارت تخصصی جمعیت سگ‌های بدون صاحب با حضور مدیر کل محیط زیست وتوسعه پایدار، مشاور محیط زیست معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، نماینده شرکت ساماندهی و مشاغل شهر تهران و با حضور سازمان‌های مردم نهاد حامی حقوق حیوانات جهت تعامل و همکاری‌های مشترک در بحث نظارت بر عملکرد جمعیت سگ‌های بدون صاحب برگزار شد.

شینا انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار در این نشست خاطر نشان ساخت: بدون تردید مشارکت حامیان حقوق حیوانات و نقش سازمان‌های مردم نهاد به عنوان یک اهرم نظارتی می‌تواند بر عملکرد کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب تاثیر گذار باشد و پاسخگویی به شهروندان را افزایش دهد.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار خاطر نشان ساخت: در فرایند آتی چهار کارگروه حقوقی، آموزشی و فرهنگی، نظارتی و فنی تشکیل خواهد شد که هرکدام از سازمان‌های مردم نهاد بنا بر تخصص و علاقمندی خود می‌توانند جهت فعالیت در آن‌ها عضو شوند.

انصاری خاطر نشان ساخت این نشست به طور مستمر تا رسیدن به نتیجه نهایی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است فرایند نظارت تخصصی بر کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد بررسی شد و هر کدام از نمایندگان در این خصوص به اظهار نظر پرداختند.
پربازدیدترین آخرین اخبار